Fredagens danske løb: Fyn med spændende kvalifikation til DM for Professionelle Kuske

I eftermiddag er Fyens Væddeløbsbane vært for et virkelig interessant program, der bl.a. indeholder en nyskabelse. Det handler nemlig over to løb om to billetter til deltagelse i DM for Professionelle Kuske, og kampen bliver på papiret hård. 

 

På denne hjemmeside har Dansk Hestevæddeløb tidligere beskrevet det opdaterede koncept for DM for Professionelle Kuske, som har afløst DM for Travtrænere. 

Du kan læse mere om indholdet ved at trykke her

I eftermiddag handler det så om de sidste to billetter til DM-konkurrencen, der afvikles over to løbsdage d. 21. og 23. juni. Og kortene må siges at være blandet godt, så der bør være spænding fra start til slut, og hvor de ti deltagere alle er udstyret med en A- og en B-chance. 

Eftermiddagens løbsdag byder i alt på ni løb og heriblandt et par interessante Ligaløb, hvor det bl.a. skal vise sig, om sejrsvante Eddie The Eagle nu er klar til at indtage vindercirklen efter årets tredje start. Blandt modstanderne er bl.a. Ecco C N, der efter at have været på Europa-turné de seneste sæsoner nu er tilbage på dansk grund. 

Nævnes skal også et velbesat "Ladies Cup", hvor 12 kvindelige kuske skal kæmpe om sejren og ærespræmierne, og så viser talenterne sig frem i et Made in Denmark-løb for de 3-årige.

Du finder mere info, billetkøb og baneprogram ved at trykke her og husk, at løbsdagen som altid på en fredag indledes kl. 15.45. 

 

Fik du læst...

Se flere nyheder