I hjertet af Dansk Hestevæddeløb banker fællesskabets kraft

Fællesskab er en afgørende præmis for vores individuelle og kollektive trivsel. Derfor er vi stolte af at skabe mere end spænding, trav- og galop rundt om i landet. Vi arbejder for at bevare sportens historie og sikre dens fremtid ved at skabe levende fællesskaber hvor alle kan tage del i væddeløbsbanens særlige atmosfære, og opleve det særlige bånd mellem menneske og hest.  

Historien

Vores kulturoplevelse inviterer dig ind i en unik verden af tradition og historie, hvor passionen for trav- og galopløb siden 1800-tallet har været en vigtig del af den danske kulturarv. Med stolte rødder i fortiden har vi skabt en særlig oplevelse, som vi stræber efter at udvikle og bevare i fremtiden. Vi ønsker at binde generationer sammen og skabe særlige og autentiske fællesskaber på tværs af vores væddeløbsbaner. Vores væddeløbsbaner er, og skal være, et sted hvor man vil opleve samvær, hygge og spænding. Derfor handler det for os om mere end blot hestevæddeløb. Vi stræber efter at skabe et mangfoldigt og inkluderende sted, hvor alle føler sig velkomne til at opleve magien og spændingen ved hestevæddeløb. 
 

Ansvarlighed er en grundpræmis

For at sikre sporten som en aktuel kulturoplevelse er ansvarlighed en grundpræmis. Både over for hestene, de aktive i sporten, og vores gæster. Derfor prioriterer vi løbende at forbedre sikkerheden og etikken inden for sporten. Både på og udenfor vores væddeløbsbaner. Det handler også om ansvarlighed overfor mennesker, vores væddeløbsbaner skal være et sted hvor alle kan føle sig velkommen, uanset baggrund eller vilkår. 
 

Vi vil skabe bånd med danskerne 

Det er en topprioritet at inddrage gæsten som aktiv deltager for at sikre sporten som en værdifuld og relevant kulturoplevelse. Derfor har vi implementeret forskellige initiativer. Heriblandt kan man blive medejer af en hest, eller selv dyrke sporten til trav, monté- eller galop. Eller man kan tage del i væddeløbsbanens forskellige fællesskaber.  
 

Hos Dansk Hestevæddeløb arbejder vi for at være mere end en sportslig og kulturel oplevelse for alle. Vi arbejder aktivt for at skabe et sted, hvor fællesskab formes, og hvor båndet mellem mennesker og hest styrkes.  
 

Læs strateginotatet her.

I fællesskab udgør vi sporten – i dag og i fremtiden.