Sammen om hesten

Passion og eventyr

At eje en trav, monté eller galophest er for mange en livsstil og passion, med konkurrencemomentet som ekstra drivkraft. Spænding omkring konkurrencen og nærhed til hestene er for mange de vigtigste emner når man ejer en hest. At eje en travhest er for mange en livsstil, en ekstra dimension af sporten, og ender med en livslang passion.

Nogle bliver fortryllet af tanken om at være med fra begyndelsen og køber en ung hest, normalt 1-2 år gammel. Man kan følge hesten på hele 'rejsen' - fra indkøring til træning og start, gennem alle faser af udvikling. Travheste begynder generelt at konkurrere i en alder af 2-3 år, så man kan komme hurtigt i gang. Andre hesteejere er mere ivrige efter at komme ud og konkurrere. De vælger en hest som er klar til start. Vejen til væddeløbsbanen er kortere, og duften af sejr føles tættere på.

At eje en hest er forbundet med løbende omkostninger. Hesten kan blive skadet, hvilket medfører både trænings-/konkurrenceophold og ekstra veterinærudgifter. Derudover, uanset om hesten konkurrerer eller ej, er der altid omkostninger til staldleje, foder, smed osv. Men de fleste kan være med, og ellers kan man gå sammen i bl.a. Share a Horse eller en andelsstald.

Livet som hesteejer venter på dig, og eventyret begynder nu!

Hestepakken

Hestepakken er lavet til den passionerede hesteejer og er meget mere end adgang til at se din hest. Ud over let og simpel adgang til dine billetter er Hestepakken din vej til endnu flere særlige oplevelser, fordele og rabatter. Det skal være attraktivt og sjovt at investere i væddeløbssporten og netop derfor har vi lavet Hestepakken.

Læs mere om hestepakken

Share A Horse

Vores andelsprojekt der formidler bro mellem trænere og ejere. 

Vi ønsker at skabe et fællesskab og gøre væddeløbssporten mere tilgængelig og relaterbar for dem i og udenfor sporten. Derfor gør vi det nemt for dem der ønsker at eje en hest og dem der ønsker at få en ejerkreds.

 

Læs mere om Share A Horse