Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation

Fremragende løbsdag i vente på Klampenborg Galopbane

SUSPICIOUS_MIND_S2_4220
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
27. maj 2023 9:00

En af årets absolut højdepunkter på Klampenborg Galopbane, er Gentlemen's Championship Day, som i eftermiddag af slået sammen med Scandinavian Open-dag. Det er resulteret i et ti løb stort program, hvor det ene storløb afløses af det andet.

Af Henrik Brendholdt

Hovedbegivenheden er De 5 Stjerner Scandinavian Open Championship, som er dansk galopsports eneste løb med internationel gruppe 3-status.

Her skal elleve topheste dyste over de 2400 meter, om en samlet præmiesum på 450.000 kroner. Det helt store spørgsmål er om Nina Lensvik-trænede Suspicious Mind kan vinde Scandinavian Open Championship for fjerde gang.

  -  Der skal en vældig bra hest til at slå ham, udtaler hestens træner. 

SUSPICIOUS MIND_11I8615Suspicious Mind har vundet de sidste fire starter i træk. Værste modstandere i dag kan være Master Bloom, White Heart og Quebello.. Foto: Burt Seeger.

En milerpendant til Scandinavian Open, er Copenhagen Golden Mile, hvor der bliver et gensyn med Good Fortune, som vandt Danish Jockey Club Cup (L) ,og tidligere i år vandt løb i Dubai. Stutteri Hjortebo afkommet bliver storfavorit til førstepræmien på 165.000 kroner. Værste modstandere kan blive Nascetta og Unconquerable.

  -  

good-fortune_Danish Jockey Club CupGood Fortune vandt den 29. april Danish Jockey Club Cup. Foto: Burt Seeger.

Det tredje storløb er det klassiske opgør Falkonertjenesten Dansk 2000 Guineas, hvor der er en samlet præmiesum på 300.000 kroner. Her er forhåndsfavoritterne Lea Olsen-trænede King Ferdinand og Sandie Kjærs Alakay.

Løbsdagen starter klokken 12.45, og der er sædvanen tro både V4 og V5-spil.

KING_FERDINAND_4. sepKing Ferdinand er en rigtig sejrshest, som har vundet fire ud af karrierens fem starter. Foto: Burt Seeger.