Stjernemøde blandt hopperne på V65-tirsdagen i Aalborg

Der er i dag færdiggjort startlister til hele tre løbsdage i midten af næste uge, og der bliver virkelig noget at lure på. På den danske V65-tirsdag er der sæsondebut til Ivana Nordic, og så mødes de garvede hopper i en forrygende afslutning på spilformen. I dagene derefter venter Bornholm og Falster. 

Sæsonpremieren på de danske V65-tirsdage var virkelig lovende med fin sport og næsten 500.000 kr. mere i V65-omsætningen sammenlignet med premieren i 2023. Og meget tyder på, at de positive tendenser kan videreføres i den kommende uge på Spar Nord Arena Aalborg. 

Der er hele 10 løb i vente, og der indledes med sæsondebut til Årets Hoppe 2023 i form af Ivana Nordic. Hesten var overbevisende i fjor og fremstår som den store favorit til årets Hoppe Derby, og så skal tirsdagens opgave vel løses mod andre 4-årige hopper. 

V65-afslutningen er måske endnu mere interessant. Tophopper som Gloriuos Rain, Ea, Arm Bri, sidste års Hoppe Derby-vinder Harper og Gaby Kyvsgård skal forsøge at give 20 meters forspring til bl.a. Farinelli Hastrup, der senest præsentere en 1.12-tid. 

Du finder en forrygende startliste til på tirsdag ved at trykke her

Og så til sydhavøerne...

Onsdag og torsdag er det landets mindre baner, der tager over via Bornholms Brand Park onsdag og Nykøbing Falster torsdag. 

Der er ni løb på programmet onsdag, hvor det skal blive interessant at se, om Exspressstone kan fortsætte sin sejrsrække. I fjor blev det til en enkelt sejr i 17 starter, men i år har hesten været i vindercirklen ved samtlige tre starter. 

Du finder startlisten ved at trykke her

Torsdag er der otte løb i vente på Nykøbing Falster Travbane, og her tegner der sig endnu et flot opgør i næstlaveste klasse, hvor taltenterne Keep Up Laser og Jason tager mål af hinanden. 

Torsdagens startlister til Falster finder du ved at trykke her

Fik du læst...