Påskedags danske løbsdag: Kvikt program i Charlottenlund

Det er Charlottenlund Travbane, der står for travmenuen i dag, hvor der fra kl. 12.45 bydes på en kvikt program bestående af syv løb. Og så er en af sportens helt store navne allerede sikker på en tur i vindercirklen. 

 

Inden for travkredse må Preben Kjærsgaard betragtes som lidt af en legende, en af de helt store. Der kan ses tilbage på en enestående karriere, der har bragt Kjærsgaard rundt i det meste af Nordeuropa suppleret med tre derbysejre herhjemme. 

I eftermiddag har veteranen udsat en ærespræmie i dagens anden løb i Lunden. Det skyldes, at Kjærsgaard i disse dage kan markere sit 50 års jubilæum som professionel travtræner. Dermed er han sikret en tur i vindercirklen - og måske endda præmien går til Steen Juul, der har været med i samtlige år som en hård konkurrent og en god kollega. Juul sidder i hvert fald bag vindertippet i jubilæumsløbet. 

Der er ikke fyldt op i dagens løb, men der er alligevel flere interessante opgør i vente. 

I det indledende løb er der debut for seneste produkt fra Kolbergs talentfabrik, når Steen Juul sætter sig op bag Katoki. Sidenhen handler det bl.a. om et fint flerklasseløb, hvor Cash Express fra spidsvolten skal forsøge at holde garvede heste som Elephant og Patch Wibb bag sig over velvoksne 2500 meter. 

To timers komprimeret underholdning er i vente fra kl. 12.45. Du kan finde mere info om eks. muligheden for at nyde en flot påskebuffet ved at trykke her. Dér finder du også vejen til billetkøb og baneprogrammet. 

 

Fik du læst...