Mandagens danske løbsdag: 2. Påskedag i Skive med formtest for derbyfavoritten

Det er BioCirc Trav Arena i Skive, der er vært for påskens sidste løbsdag, og som dermed afslutter hele fem danske løbsdage i træk. Det sker med otte interessante løb fra kl. 14.00, men der er mindst én god grund til at møde lidt tidligere op. 

Det er ikke så ofte, at overskriften til en løbsdag handler om dagens rutineløb. Det er måske heller ikke helt rimeligt, men når årets derbyfavorit tjekker formen af forud for løbene, så vil det skabe en reel opmærksomhed.

Bent Svendsen er i dag tilbage i sulkyen efter operation, og han tester forårsformen både på sig selv og på sin derbyfavorit Just Hans. Det sker kl. 13.25 og bliver ikke uinteressant. 

Derefter følger et ganske fin program bestående af otte løb, der primært er udskrevet som amerikanerløb. En undtagelse er dog V5-finalen, der er forbeholdt hopperne og har hele 15 deltagere.

Der er fine 37.500 kr. til den vindende ekvipage, og med fire volter i brug venter et seværdigt løb for både spillere og de mere sportsinteresserede. 

Skal du have den sidste påskefrokost i hus, byder Restaurant Tarok på et fint arrangement til 199 kr. Dét og meget anden som eks. billetkøb og baneprogram kan du finde ved at trykke her

Fik du læst...