Aalborg mandag: Kombidag med ni væddeløb på menuen

Der bydes på både trav og galopløb når Spar Nord Arena Aalborg mandag aften byder på en spændende væddeløbsaften. Løbene starter klokken 17.00 og herunder kan du se startlisterne til de fem travløb og fire galopløb.

 

Kombidagen indledes med fem travløb, der alle er forbeholdt amatørkusken og -ryttere, da der også er et monteløb på programmet. Her skal The Gambler ud med hele 100 meters tillæg til de forreste, så der skal virkelig rides til fra start af Camilla Munk Boeck.

To af de fem løb er udskrevet som formløb med grundlag 1.17,5, og det giver indikation af, at der er en vis kvalitet på de to opgør. 

Det første af de fem travløb er programsat til klokken 17.00 og er samtidig første afdeling af et lynafviklet V4-spil.

Se startlisten til travløbene her.

Også galophestene har et V4-spil på mandag. Et spil som starter klokken 18.35.

Fuldblodshestene har fire løb på menuen, hvor tre af løbene er indledende afdelinger i Spar Nord Arena Aalborg serien, hvor der afvikles finaler med høje præmiesummer lørdag den 10. august.

Det har givet fine og åbne felter med otte heste i snit pr. løb. Gode jockeyer som Maikel Narvaez Bravo, Antonio Matos og Annie Nilsson Lindahl er på besøg, og de fremmødte denne sommeraften i Aalborg, vil givetvis blive budt på nogle medrivende opløbskampe.

Se startlisten til galopløbene her

 

 

Fik du læst...

Se flere nyheder