- Vi er bogstaveligt talt lagt ned - på den gode måde!

Masser af gæster havde fundet vej til Jydsk Væddeløbsbane Langfredag, hvor god sport og fint vejr var med til at skabe en rigtig god oplevelse. Og efter en stor investering i netop publikumsfaciliteterne er man i Aarhus klar til endnu flere gæster frem med 100 års-markeringen den sidste weekend i juni.

 

- Vi er bogstaveligt talt lagt ned – på den gode måde!

Sådan indleder direktøren på Jydsk Væddeløbsbane, Anders Ebsen, når han skal gøre status på løbene Langfredag, hvor der i praksis var tale om indvielse af den nyrenoverede underetage på publikumssiden.

- Jeg har ikke helt overblik over antallet af besøgende, men jeg ved, at der er købt eller trukket ca. 1400 billetter på Tickster. Det handler om hesteejerbilletter og forsalg, og da vores erfaring er, at vi kan lægge ca. 30 % oven i via dørsalg, så rundede vi de 2000 tilskuere i dag, uddyber banens daglige leder.

- Publikum har taget utroligt godt imod vores nye faciliteter. De skulle lige vænne sig til, at der nu er tre udskænkningssteder mod tidligere et enkelt, men alt i alt kan vi konstatere, at der har været tryk på ved alle vores tre udbydere af mad.

- Rent faktisk har flere henvendt sig til mig og fortalt, at det her er det flotteste, som man har set på en dansk væddeløbsbane, slutter en tilfreds Anders Ebsen.

Fremgangen kan fortsætte

I 2023 oplevede Jydsk Væddeløbsbane mere end en fordobling af tilskuertallet, og alt tyder på, at der er yderligere udvikling i vente i år. Her bliver kulminationen de tre løbsdage i den sidste weekend i juni, hvor banens 100 års jubilæum skal markeres efter alle kunstens regler.

Og rygtet om de gode oplevelser på Jydsk Væddeløbsbane spredes for tiden. Lørdag bragte Århus Stiftstidende en større artikel om store renovering af tilskuerområdet. Den kan du læse ved at trykke her

Århus Stiftstidende er tilmed fulgt op på eftermiddagens løb, der medførte kødannelser i området omkring banen, og her vurderes, at der samlet set har været omkring 3000 tilskuere. Se mere her.

Fik du læst...