Tirsdagens danske V65-omgamg: Falster klar med fint program

Den første af sæsonens to V65-tirsdag på Nykøbing Falster Travbane afvikles i eftermiddag fra kl. 16.00. Og det er med et flot program set både fra et sportsligt og spilmæssigt perspektiv. 

Der er ingen tvivl om, at der er tale om årets bedste program på Falster, når banen er i eftermiddag er vært for det danske V65-omgang. Ni løb er på programmet, men naturligvis vil den største interesse samle sig omkring det danske V65-spil, der som altid omfatter løbsdagens første seks løb. 

De lokale aktører skal denne gang kæmpe mod en skarp trio bestående af Steen Juul, Birger Jørgensen og René Kjær, så der er reelt skruet op for konkurrencen i eftermiddag.

I programmet står det tilmed at læse, at det er René Kjær, der i eftermiddag har sponsoreret alle sejrsbuketterne. Med to vindertip og andre gode muligheder bliver det interessant at se, hvor mange buketter, som den glade giver selv tager med hjem. 

Især V65-afslutningen tegner uhyre spændende, hvor man kan sige, at bronze-hestene med 20 meters forspring møder guld-hestene over sprinterdistancen i et løb, der tegner uhyre åbent. Løbets titel er Sprinterpokalen, og i programmet er vindertippet faktisk givet til René Kjær, der fra indersporet og bag Hurricane K K meget vel kan føre hele vejen. 

Du kan læse mere om dagens løb, om billetkøb og dagens program ved at trykke her

Fik du læst...

Se flere nyheder