Så skal der deles billetter ud - En forrygende Grand Prix-kvalifikation venter på fredag i Aarhus

På fredag afvikles kvalifikationsløb til Jydsk 4-Årings Grand Prix i Aarhus, og for første gang handler det konkret om at kvalificere sig. De tidligere wildcards er afskaffet, så allerede fredag aften kender vi felterne til jubilæumsweekenden d. 28. og 30. juni. 

Der er hele 11 løb på programmet fredag i Aarhus, og hvos som nævnt det primært handler om fire åbne kvalifikationsløb til Jydsk 4-årings Grand Prix og tre tre kvalifikationsløb til Jydsk 4-årings Hoppe Grand Prix. 

Og betingelserne er helt enkle. Til det åbne Grand Prix får de tre bedstplacerede heste i hver kvalifikation direkte adgang til finalen, mens det i hoppernes handler om de fire bedstplacerede i de tre kvalifikationsløb. 

Kortene er som altid blandet ganske godt, hvor topscoreren fra pointberegningen, Just Hans har trukket spor i anden række. Tilbage på toppen bør det alligevel være en soleklar finalehest, men trav er trav. Husk dét !!

Og som noget nyt trækkes der lod om startsporene til Grand Prix-finalerne umiddelbart efter dagens 8. løb.

Fredagen byder også på tre indledende afdelinger til Danmarks største hoppeløb, Preben Munchs Mindeløb for, hvorfra der fra hver af disse vil gå fire heste videre til finalen.

I afdelingen for de mest vindende heste er der i øvrigt gensyn med de seneste to års finalevindere i form af Ginger Peachy og Arm Bri - og som begge får fornøjelsen af millionæren Glorius Rain. 

11 spændende løb med i alt 109 heste venter publikum på fredag på Jydsk Væddeløbsbane. Glæd jer og studér samtidig startlisterne ved at trykke her

 

Tidligere på dagen bragte vi en nyhed omkring en justering i pointberegningen. Læs mere her - og vil du kigge på pointberegningen, så trykker du her

Fik du læst...

Se flere nyheder