Onsdagens danske løbsdag: Bornholm med Montémesterskabet på programmet

Det er igen blevet tid til midtuge-trav på den hyggelige lille bane på Bornholm, og det bliver bl.a. med montéekvipagen Asger Molar og Nicole Marsing, der er ude efter deres fælles 8. sejr – i ottende forsøg! Morten Friis tager turen fra Skive og sidder bl.a. bag sin tidligere træningshest Red Bar. 

Med første start kl. 18.15 byder Bornholms Brand Park til et program bestående af ni løb og med flere interessante opgør på ovalen. 

Dagens signaturløb er Svaneke Bryghus Montémesterskab, hvor der er gensyn med en yderst sejrsvant ekvipage. Det handler om Asger Molar, der har udviklet sig til en sand mester i disciplinen, og med Nicola Marsing i sadlen er det hidtil blevet til fuldt hus – syv starter og syv sejre. Alt tyder på, at den 8. fælle sejr venter i aften fra perfekt udgangsposition. 

Det øvrige program byder bl.a. på et besøg af Skive-træner Morten Friis, der har overtaget linerne i to opgør for John Gommans, der er sendt i skammekrogen i aften. 

Friis glæder sig nok særligt til turen bag Red Bar i opgøret for bedste klasse, da den lille røde speedkugle tidligere var i regi Morten Friis. Anden række fra start reducerer vinderchancen, men formen er under alle omstændigheder på toppen som vist ved sejren senest i Sprintermesterskabet. 

En anden hest med tidligere tilknytning til Skive Trav er Jacob Blåbjerg. Det blev til mere end 200.000 kr. i toårssæsonen for Jacob Blåbjerg, der via sin lille statur og teknik burde være som skabt til Bornholms skarpe sving. Den debuterer på banen i aftenens 4. løb, så kig op for den i opvarmningen. 

Der er masser at komme efter i aften, og du kan læse mere om det meste, herunder billetkøb og baneprogram ved at trykke her

Fik du læst...

Se flere nyheder