Masser af løbsdage i Pinsen - Startlisterne er klar

Der har tirsdag været anmeldelser til hele tre løbsdage, der afvikles i den kommende Pinseweekend. Det er lørdag en breddedag i Aalborg, søndagsløb i Charlottenlund, og mandag handler det så om en flot kombidag på Fyn, som deler 2. Pinsedag med Bornholm. Du finder startlisterne længere nede. 

Spar Nord Arena Aalborg åbner portene lørdag kl. 11.00, hvor det handler om en af de attraktive breddeløbsdage. Den tidlige start betyder så også, at der serveres brunch i banens restaurant, og hvad er det så, at der kan opleves derfra. 
Programmet består af i alt otte løb, og der er fyldt fint op i alle løbene.  
Startlisterne til Aalborg finder du ved at trykke her

 

Søndag er det dagen derpå for Charlottenlund Travbane, der skal forsøge at følge op på en fornem Copenhagen Cup-dag. Det er naturligvis en umulig opgave, men prognoserne siger, at det gode vejr fortsætter, så den del af sammenligningen bør være på plads. 
På banens egen hjemmeside står det allerede at læse, at mens pinsesolen danser over Danmark og over travbanen i Charlottenlund, bydes der selvfølgelig på en Pinse-buffet i Caféen.

På den sportslige front bydes der på et fornemt felt i Summer Meeting Oslo, hvor to finalepladser til Bjerke søndag 9. juni er på højkant. Desuden skal nævnes et velbesat amatørløb og en afdeling i Børge Vang Christensens Jockeyserie.

Der er i alt ni løb på programmet med første start kl. 12.45, og startlisterne til Lunden finder du ved at trykke her

 

Og så tager slutteligt Fyens Væddeløbsbane over 2. Pinsedag, hvor der venter en meget publikumsvenlig løbsdag med både trav og galop og med første start kl. 14.00. Ja, der er hele fem løb af hver slags programmet. 

Det handler først om travløbene forbeholdt sportens aktive amatører, og med mere end ti heste i gennemsnit pr. løb er der masser at se på. Og i forhold til hestematerialet følger galopperne i dén grad trop.
Du finder startlisterne til travdelen ved at trykke her – startlisterne til galopløbene finder du her.  


Værsgo'. Planlægningen for pinse-weekenden kan nu begynde. 

Fik du læst...

Se flere nyheder