Lørdagens danske travløb - Bornholms Brand Park byder på tidlig start

Allerede kl. 11.00 er Bornholms Brand Park i dag vært for et kvikt middagsprogram bestående af syv løb. Og derefter venter spændende ponyløb for de næste trav-generationer. 

Hovedvægten af dagens løb er opbygget efter amerikanerprincippet, hvor det er hestenes præcise indtjening, der bestemmer startsporet, og det er der kommet meget jævnbyrdige opgør ud af.

Undtagelsen er nok løbsdagens 3. løb, hvor sejrshesten Frøns Hjortshøj fra optimalt spor kan finde vej til vindercirklen for 20. gang i karrieren. 

Dagens program byder også på et opgør for bedste klasse på Bornholm i den løbende Inhouse Golden League-serie. Her skal det lokale publikum for første gang møde Can Tab, der er nyeste indkøb til øens hurtigklasse.

På åbningsdagen var samme lod givet til Red Bar, der imidlertid galopperede sig bort i sin første start på klippeøen. Den søger derved revanche i dag, men bagspor er næppe en fordel for den lille og røde katapultstarter. På startlisten er også vinderen af det nævnte åbningsløb, Jetset Onion. 

Tidlig start betyder også tidlig afslutning, men bliv meget gerne på den hyggelige bane. Kun ca. 15 minutter efter 7. løbs afslutning venter tre spændende ponyløb for ungdommen og dermed næste generation af sportens aktive. De fortjener at kunne vise deres evner frem foran et levende publikum. 

Du finder mere info, adgang til billetkøb og baneprogram ved at trykke her

Fik du læst...