Extreme i spændende comeback - Weekendens startlister er klar

Efter næsten to års pause gør Extreme comeback fredag i Aalborg, og det sker i hård konkurrence fra første færd. Bornholm er vært lørdag og JVB søndag. Startlisterne er klar. 

Denne gang ikke et ord om forår. Rent faktisk daler sneen i skrivende stund ned i det nordjyske, men pilen peger alligevel mod grønnere tider. Det kommer til udtryk fredag eftermiddag på Spar Nord Arena i Aalborg

Derbyvinderen Extreme er tilbage i løbene efter næsten to års skadespause og nu i debut for Flemming Jensen i Travliga 1. Den møder bl.a. de sæsondebuterende Seven Nation Army og Emoji, så et brag af et løb må være i vente. 

Det er Travliga-løbene, der fylder det meste af fredagens program, og vi vil nævne et meget interessant sprinteropgør for næstbedste klasse, hvor heste som Staro Obrigado, Larsson og Grumbazz Kini krydser klinger. 

Du finder startlisterne til fredagens Aalborg-program ved at trykke her

 

Bornholm og JVB klar til weekenden

I påsken blev sæsonen på Bornholms Brand Park skudt i gang, og allerede på lørdag venter årets anden løbsdag. 

En af vinderne fra åbningsdagen var Hi Was The Night, og den kan via endnu en sejr på lørdag markere et hattrick til vindercirklen.

Det øvrige program byder bl.a. på årets første montéløb, og her mødes de traditionelle kombattanter i disciplinen i form af Asger Molar og Bonny Boy. De udkæmpede mange fine dueller i 2023.

Du finder startlisten til lørdag på Bornholm ved at trykke her

Jydsk Væddeløbsbane er på plakaten søndag eftermiddag, og det sker med en nyt spændende program med ni løb og hele 80 heste til start. 

Det handler bl.a. om sæsondebut til Michael Lønborgs Going Joe, der inden for mindre end to måneder i efteråret hentede fire fine sejre i netop Aarhus. 

Desuden mødes flere spændende 3-åringer inden for V5-spillet,og så skal det også blive interessant at se, om Steen Juul kan holde sin fine påskeform. Fire starter på hjemmebanen søndag resulterede i.... - ja, såmænd fire sejre. 

Startlisten til søndagens løb i Aarhus finder du her

 

 

Fik du læst...