DH Sport meddeler: Menhammar Copenhagen Cup-wildcard til Emoji

DH Sport har i dag anvendt et af de to mulige wildcards til Menhammar Copenhagen Cup 2024. Det tilfalder danskfødte hest Emoji.

Den nu 8-årige hest trænes af Flemming Jensen og ejes af Stald Praëm. Emoji har startet 69 gange i karrieren, og det har givet hele 29 sejre, 14 anden- og 9 tredjepladser.
Det giver en sejrsprocent på 42 og en pladsprocent på meget fine 75.
I indtjening er det blevet til 2.627.876 kroner, hestens rekord er 1.09,9ak.

Emoji tilhører den fantastiske E-årgang, hvor hesten gennem hele sin karriere har tilhørt toppen og opnået flotte resultater år efter år.

Her er et lille udpluk af nogle af de største præstationer/sejre:

  • 2019: Nr. to i Dansk Trav Kriterium (bag Empire og før Extreme)
  • 2020: Vinder af sin Derbyprøve og ottende i finalen efter galop. Derefter sejre i både Grand Circle 4-års Championat samt Aalborg Store Pris.
  • 2021: Vinder af Lord Valentines Mindeløb og finalen i Silverdivisionen (V75).
  • 2022: Vinder af N.J.Koster Memorial.
  • 2023: Vinder af kvalifikationsløb til Paralympiatravet og nummer fire i finalen. Desuden vinder af Mesterskab for Danmark og kåret som Årets Ældre Hest i Danmark.
  • 2024: Vinder i sin sæsondebut – og nu inviteret og klar til årets Copenhagen Cup !

Træner Flemming Jensen udtaler:
- Vi er selvfølgelig glade for og stolte over, at Emoji nu for første gang skal være med i Danmarks store internationale løb. Hesten viste senest på Jägersro, at formen sidder der, og den er klar til at tage kampen op mod den hårde modstand, som sikkert venter.

Fik du læst...