Årets auktioner – Spændende heste, men stadig ledige pladser

På mandag d. 15. april udløber fristen for tilmeldingerne til de to auktioner i hhv. København og Vilhelmsborg ved Aarhus. Der er tilmeldt rigtigt spændende heste, men der er plads til flere. 

 

Dansk Hestevæddeløb står i år for åringsauktionerne på travsiden, og som tidligere nævnt afvikles de to auktioner på Charlottenlund Travbane i forbindelse med derbyweekenden hhv. på Vilhelmsborg Gods syd for Aarhus d. 21. september. 

Fristen for som opdrætter at være en del af disse spændende begivenheder er på mandag d. 15. april. Der er i skrivende stund enkelte ledige pladser til Copenhagen Sales, mens det grundet de fornemme forhold på Vilhelmsborg i praksis blot handler om at melde til. Plads er der nemlig masser af på Det Nationale Hestesportscenter syd for Aarhus,  

Vi tør godt løfte sløret for, at der blandt de tilmeldte til Copenhagen Sales i derbyweekenden kommer virkelig interessante heste under hammeren – og heste, som vi normalt ikke ser på de danske auktioner. 

Tilmeldingerne kan sendes via dette link eller alternativt på en mail til Dansk Hestevæddeløbs koordinator, Peter Stenå på pst@danskhv.dk

Du kan læse mere om de kommende auktioner i en tidligere nyhed ved at trykke her

Tøv ikke – der er noget rigtig godt i vente! 

Fik du læst...