Velbesatte lunchløb i Aalborg - startlisten er klar

Førstkommende mandag afvikles årets femte mandags-lunch på Spar Nord Arena i Aalborg, og det sker med seks ganske velbesatte løb. Startlisten er nu klar. 

 

Dansk Hestevæddeløb er tildelt i alt ni lunchdage på mandage i årets første måneder, og mandag i næste uge er vi halvvejs gennem disse. 

Det er Spar Nord Arena i Aalborg, der byder indenfor, og det er blevet til seks løb og som altid med hovedvægten lagt på det indledende V4-spil. Løbene er udskrevet som amerikanerløb, og spændet mellem de anmeldte heste inden for V4-spillet går fra 6.600 kr. til 237.642 kr. i indtjening. 

Der er gensyn med Flemming Jensen, der har holdt vinterpause fra løbsdeltagelse siden de fire V75-sejre d. 28. december i Skive. Dog har stalden stadig bidraget til felterne på de danske løbsdage, og det er allerede blevet til seks sejre i kun 22 starter i år. 

En anden med lokalkendskab til vindercirklen er Michael Lønborg, der har fortsat sine 2023-takter. Fem personlige sejre er tikket ind i år, og på mandag kan Huxie Sensei udbygge statistikken fra fint spor og over sprinterdistancen. 

Du finder startlisten til mandagens lunchløb i Aalborg ved at trykke her

Fik du læst...