Torsdagens danske løbsdag: Summer Racing på Fyn med hopperne i fokus

En enkelt gang i denne sæson er en torsdags-løbsdag placeret på Fyens Væddeløbsbane – og det er præcis i dag. Fra kl. 17.00 indledes et program på i alt ti løb, hvor amatørerne og hopperne sætter sig på aftenens signaturløb. 

Tirsdag aften var det meste af Fyens Væddeløbsbane plastret til med parkerede biler tilhørende de mange gæster, der tog del i en Bruce Springsteen-koncert i Odense. Bilerne er forhåbentlig nu væk igen, for fra kl. 17.00 bydes der på ti travløb. 

Der indledes med en såkaldt Power Hour med et interessant V4-spil afviklet på en time, og hvor især den sidste afdeling er interessent. Der er hele 37.500 kr. til vinderen af et hoppeløb med 12 heste fra to klasser, og der er reel kvalitet over feltet. 

Julia Doctor og Gia Joint skal fra grundvolten forsøge at holde kapaciteter som lokale Farinelli Hastrup og Arm Bri fra fadet, så det bliver med kørsel hele vejen over de 2140 meter. 

To løb senere er det amatørerne, der tager over i Mogens Kristiansens Mindeløb. Også her er der 12 heste til start og fra tre volter, så endnu et spændende løb er i vente både i forhold til sport og spil. 

Du kan læse mere om løbsdagen og herunder billetkøb og baneprogram ved at trykke her

Fik du læst...

Se flere nyheder