Torsdagens danske løbsdag: Falster byder indenfor kl. 17.00 - og kom til tiden!

Nykøbing Falster Travbane er i eftermiddag fra kl. 17.00 klar med årets anden løbsdag. Og mød frem fra løbsdagens start, hvor flere talenter sætter hinanden stævne. 

Der er ikke helt fyldt op i eftermiddagens løb på Falster, men dette til trods er der bestemt flere interessante opgør i vente. 

Vi kan kun anbefale at møde tidligt frem, for allerede i det indledende begynderløb venter et meget spændende løb med to særdeles lovende heste. 
Henrik Thomsen-trænede Dangerzone imponerede i sin debut på Lunden med en flot sejr for Birger Jørgensen. Sidstnævnte er igen hyret til at varetage chancen, men der kan ventes hård modstand fra Rene Jonassons Jason, der var en flot vinder på åbningsdagen. 

Senere kan Jørgensen/Thomsen måske komme i fokus via Kazio, der som staldkammeraten kommer med frisk sejr fra Lunden. 

Siden kan der ses frem til en fin dyst i opgøret for bedste klasse, hvor Frodo Cash skal forsøge at give meter forud til bl.a. Falm og Every Day. 

Og så er det blot at håbe på bedre vejr end ved sæsonpremieren. Da forstyrrede regnen afviklingen og gjorde banen ganske både våd og hård, efterhånden som løbsdagen skred frem. I følge vejrudsigten slipper man nok ikke helt for regn sidst på dagen, men det bliver næppe i samme omfang som senest. 

Du finder mere info, billetsalg og baneprogram ved at trykke her.

Fik du læst...