Tirsdagens V65-omgang i Aalborg: Stjernehopperne skal i ilden

Efter en fornem sæsonindledning i sidste uge på de danske V65-tirsdage er turen i eftermiddag kommet til Spar Nord Arena Aalborg, der byder på hele ti løb med start kl. 16.00. Og det bliver med tophopperne i fokus. 

Allerede i eftermiddagens første løb, der samtidig er V65-spillets indledende afdeling, er der sæsondebut til Årets Hoppe 2023 i form af Ivana Nordic. Hesten var overbevisende i fjor og fremstår som den store favorit til årets Hoppe Derby, og så skal tirsdagens opgave vel løses trods andre bestemt kapable 4-årige hopper på startlisten. 

V65-afslutningen er måske endnu mere interessant. Tophopper som Gloriuos Rain, Ea, Arm Bri, sidste års Hoppe Derby-vinder Harper og Gaby Kyvsgård skal forsøge at give 20 meters forspring til bl.a. Farinelli Hastrup, der senest præsentere en 1.12-tid. 

Alt i alt et flot program, og der er gode muligheder for at kombinere sport og spil med lidt kulinarisk. I banens restaurant byder Søren Aaen på stegt flæsk med persillesovs under hele løbsdage, hvilket vil sige kl. 16.00 til 19.00. 

Du finder mere info, baneprogram og billetkøb ved at trykke her

 

Fik du læst...