Startlister klar til spændende fredagsløb på BioCirc Arena Skive

Det er BioCirc Arena i Skive, der i denne uge har fornøjelsen af de populære fredagsløb, og det er der kommet et fint program ud af. Derbydeltageren Hugo Trøjborg skal forsøge at følge op på en 1.10-notering fra det norske, men konkurrencen er hård. 

Af Claus Bossow

Hele 280.000 kr. er der tikket ind på kontoen for Hugo Trøjborg i denne sæson - og dette til trods for, at det kun er blevet til en enkelt sejr og en enkelt andenplads. Det blev til en flot fjerdeplads i Dansk Trav Derby, der udløste mere end 100.000 kr., og senest kunne Hugo Trøjborg sætte ny rekord via fornemme 1.10,6 på en flot tredjeplads i Norge. 

På fredag kan hesten være svaret i klassen under 700.000 kr., men konkurrencen er netop den klasse er pr. definition hård - denne gang via eks. Enjoy Banker, Tour Eiffel, Diamant Østervang, Express A P og en ny svensker fra Flemming Jensen i form af Crono Denneselve med rekord 1.11.

Men fra inderspor og måske via open stretch i slutfasen kan sæsonens anden pletter til Hugo Trøjborg måske komme i hus. 

Ovennævnte opgør ligner på papiret fredagens bedste, men der er ganske god klasse dagen igennem, og du kan se startlisten ved at trykke her