Søndagens danske løbsdag: Nu skal DM-medaljerne fordeles

Spændingen er i dén grad intakt forud for eftermiddagens afsluttende seks afdelinger af DM for Professionelle Kuske på Spar Nord Arena Aalborg. Hele tre kuske deler den aktuelle førsteplads, men med fredagens løb in mente kan vel yderligere navne komme i spil til podiepladserne.

Det så fra start lovende ud for Morten Friis efter fredagens to første afdelinger af DM for Professionelle Kuske, da Skive-træneren havde været i vindercirklen i begge tilfælde. Siden var det mest stolpe ud, men alligevel er Morten Friis i spidsen forud for eftermiddagens finale i Aalborg.

Og det siger vel alt om, hvor spændingsmættet dette års mesterskab stadig er, og det har vel aldrig været tættere end midtvejs i konkurrencen.

Nedenfor følger den aktuelle stilling, og hvor tallet i parentes angiver, hvor mange af hver deltagers resterende køreture, der er placeret i programmets tipsramme.

Så er spørgsmålet jo blot, om både hest og kusk lever op til tipperens – og måske spillernes - forventninger. På papiret giver det måske et lille plus til Jeppe Rask, men trav er som bekendt trav.

12. Casper M. Nielsen – 6 point (2)

Der er i alt 10 løb på programmet i eftermiddag i Aalborg, hvor første løb indledes kl. 12.45. DM-løbene starter fra 3. løb, hvilket vil sige kl. 13.30.

Der er mere info at hente på banens hjemmeside, der også guider dig til billetkøb og et baneprogram. Du finder hjemmesiden ved at trykke her