Søndagens danske løbsdag - Fine væddeløb og Damernes Dag på Charlottenlund

I eftermiddag handler det på Lunden om Damernes Dag, og det omfatter både aktiviteterne på tilskuerpladsen og det sportslige på selve løbsovalen. Og så gør en yderst spændende hest sin første start på dansk grund. 

Med første start kl. 14.00 byder Charlottenlund Travbane inden for til et nyt flot program, hvor mange formstærke heste bringes til start - faktisk skal der i alt 95 heste i aktion i de ti løb.

Charlottenlund Travbane markerer sin 133 års fødselsdag, og det sker tro mod løbsdagens koncept og Damernes Dag med et løb forbeholdt de fireårige hopper. 

Dertil kommer et spændende felt i Sofus Sørensens Mindeløb og et par ligaløb med kamp om de senere finalepladser. En af disse kan gå til Steen Juuls Vamos Flax, der er ude efter endnu en sejr, men denne gang i betydelig skærpet konkurrence.

Apropos Steen Juul så er det også i dag, at banens champion præsenterer en ny og yderst spændende hest. Navnet er Follow Him, og det dækker over en franskopdrættet, men italiensk registreret 3-årig hingst, der hidtil har været trænet i Sverige og kørt af en hollandsk kusk.

Med alle nationaliteter på plads er det blot at konstatere, at Follow Him i eftermiddag gør karrierens kun tredje start, og den første i regi Steen Juul. Hesten debutsejrede på Jägersro i Malmö som toåring i tiden 1.13,9, så måske er der tale om historiens hurtigste debutvinder til start Danmark? 

Du finder mere info, billetkøb og baneprogram ved at trykke her

Fik du læst...