Søndagens danske løb: Flot pinseprogram i Charlottenlund

I eftermiddag skal Charlottenlund Travbane følge op på en fornem Copenhagen Cup-dag for præcis en uge siden. Det er naturligvis en umulig opgave, men prognoserne siger, at det gode vejr fortsætter, så den del af sammenligningen bør være på plads. 

Det vrimler ikke med heste i eftermiddagens ni løb store program på Charlottenlund Travbane, men der er alligevel flere interessante opgør i vente i det forventede flotte vejr. Første løb starter kl. 13.45. 

Der bydes bl.a. på et fornemt felt i Summer Meeting Oslo, hvor to finalepladser til Bjerke søndag 9. juni er på højkant. Desuden skal nævnes et velbesat amatørløb og en afdeling i Børge Vang Christensens Jockeyserie.

Sidste års store triumfator og ikke mindst i derbyweekenden, Michael Lønborg er på plads med sejrshesten Happy Ice og sætter sig desuden op bag et par andre fine chancer. Så måske får lokale Steen Juul denne gang "kamp til stregen" på hjemmebanen.

Lunden har opdateret sin såkaldte landingsside, der er udvidet med masser af relevant information, så har du brug for almen info, om billetsalg eller du blot vil kigge i baneprogrammet, så skal du trykke her

Fik du læst...

Se flere nyheder