Søndag og mandag i breddesportens tegn - Startlisterne er klar

Den kommende weekend ligger mellem en fornem Musketerdag og en forventelig forrygende flot Copenhagen Cup-dag. Der er storløb lørdag på Klampenborg Galopbane, men for travet vil det søndag og mandag primært handle om breddesporten. Startlisterne til travløbene er klar. 

Det er Jydsk Væddeløbsbane, der søndag er vært for en af de populære kombidage med fra kl. 12.45 først tre løb på travsiden, mens galopperne en time senere vil være klar med fire løb. 

På travsiden er løbende forbeholdt amatører og jockeys, og med kun tre løb vil der ikke være mulighed for et V-spil. Den del står galopperne så for gennem et V4-spil. 

Startlisterne til søndagens travløb i Aarhus finder du ved at trykke her. Startlisterne til de fire galopløb kommer senere.

 

Mandag tager BioCirc Trav Arena Skive over, og det bliver fra kl. 17.00 med et program bestående af otte løb.

Overskriften er Breddedag, hvilket i fire løb betyder, at deltagerne over de seneste fem starter maximalt må have optjent 500 point. Overført til travsportens verden omfatter det de heste, der i en periode resultatmæssigt har haft det lidt sværere. 

Det kan der dog for mange deltagere laves om på mandag i Skive, og generelt er der flere spændende og ikke mindst jævnbyrdige løb i vente. 

Der er også blevet plads til et løb i det nye koncept for 3- og 4-årige heste med flere starter på bagen, men uden at de har været helt med på stregen. Der skal udbetales hele 35.000 kr. til hestene i det pågældende løb via præmier til de otte første i mål. 

Du finder startlisten til Skives mandagsløb ved at trykke her

Fik du læst...

Se flere nyheder