Skive står for fredagsunderholdningen - Startlisten er klar

Tirsdag er som regel "store meldedag", men i dag er det lidt anderledes. Det er nemlig kun BioCirc Trav Arena i Skive, der henover over weekenden byder på løbsdag på travfronten. Til gengæld er startlisten nu klar - og med rykket start til kl. 17.45. 

Det meste af Norden har i den kommende weekend øjnene rettet mod det svenske og Solvalla, hvor årets helt store weekend står for afvikling - og naturligvis med Elitloppet søndag som det store trækplaster. 

Det betyder overført til danske forhold, at kun BioCirc Trav Arena Skive kan præsentere travløb i og omkring den kommende weekend. Og af hensyn til fredagsløbene fra Stockholm er løbene rykket til start kl. 17.45. 

Og der venter et virkelig flot program bestående af ni løb.  

Det handler bl.a. om endnu et fint Made in Denmark-løb med årgangsstjernen Kungfufighting, som efter sit hidtil eneste nederlag på Musketerdagen nu skal tilbage i vindersporet. 

Siden skal staldkammeraten Justlikejessejames op mod bl.a. Jackson La Marc og Inter over 2550 meter, og så venter også et par interessante hoppeløb tillige med de sdste indledende afdelinger i Travligaen inden finalerne fredag 31. maj i Odense

Du finder startlisterne ved at trykke her

 

Det skal dog nævnes, at endnu en flot dansk løbsdag afvikles i den kommende weekend, når der lørdag eftermiddag er udsigt til masser af gode galopløb på Klampenborg Galopbane.

Fik du læst...

Se flere nyheder