Sæsonens første storløbsdag - Forrygende Musketerdag søndag i Skive

Traditioner er en væsentlig del af den danske væddeløbssport, og gennem adskillige år har Musketerdagen på BioCirc Trav Arena Skive skudt storløbssæsonen. Det sker også i år med et forrygende program på søndag. Inden da venter en interessant lørdag aften på Jydsk Væddeløbsbane - startlisterne er klar til begge løbsdage. 

Musketerdagen er nærmest en institution inden for travsporten, og hvor navnet refererer til tre af de helt store avlshingste i dansk travavl med løb for de 3-årige, de 4-årige og de 5-årige. 

Også kvaliteten lever op til traditionerne, for der er virkelig tale om et program fra øverste hylde.

Det kommer for vidt at nævne hele perlerækken af heste til start, så i stedet kan vi stille nogle relevante spørgsmål. 

- Er Kungfufighting stadig ubesejret efter søndagens start mod stærke italienere?

- Er Kriteriumsvinderen Just Hans klar til at matche stærke og spændende udenlandske modstandere? 

- Bliver den tyske derbytoer Y Not Diamant favorit i 5-års løbet? 

- Hvor klar er den store danske stjerne Extreme i opgøret for bedste klasse efter næsten to års løbspause og mod bl.a. Usain Lobell?

Dette og meget mere får du svar på i løbet af søndag eftermiddag, der har hele 113 heste til start i de 11 løb. Du finder startlisten til Musketerdagen ved at trykke her

 

Lørdag aften kan bruges på travbanen i Aarhus

Allerede dagen inden Skives store dag er der fine væddeløb i vente, når Jydsk Væddeløbsbane fra kl. 17.00 er vært for otte løb. 

Michael Lønborg har indledt sæsonen relativt roligt, men nu ser det ud til, at staldens bedste heste er på vej tilbage fra vinterferie. Lørdag handler det bl.a. om Happy Ice i sæsondebut, mens der også er gensyn med sejrsvante Ghania Sensei og Kilkenny, der efterlod et fint indtryk i sin debut på en andenplads efter galop. 

Der er som altid både et V4- og et V5-spil at prøve lykken i, og især V5-finalen tegner yderst interessant. 

Du finder startlisten til JVB-løbene lørdag ved at trykke her

 

Fik du læst...