Så er der forårsfornemmelser - Lunden med fornemt søndagsprogram

Vi har ventet længe. Og i forhold til vejret kommer vi nok til at vente lidt længere. Men et kig ned over startlisterne til søndagens program på Charlottenlund Travbane varsler i dén grad forårets komme. 

 

Hele 97 heste er meldt til start søndag på landets hovedstadsbane, der fra kl. 12.55 byder på en spændende løbsdag med 10 løb på programmet. 

Blandt de 10 løb finder vi en semiklassiker i form af Otto Hallings Mindeløb forbeholdt Liga 1, der dækker over bedste klasse herhjemme. På startlisten finder vi derbyvinderen fra 2022 Festival Of Speed, der var stor i nederlaget i sæsondebuten på Fyn og senest var meget tæt på sejr i den svenske Gulddivision. Det ligner årets første sejr med Hnokki Speed som en værdig modstander. 

Der er yderligere fire Travligaløb på programmet, og her bidrager Flemming Jensen med deltagere i dem alle. Og med Jensens mange meritter i netop Ligasammenhæng vil det nok udløse en eller flere sejrsbuketter. Vince Q C og Generalen ligner i hvert fald på papiret to topchancer. 

Slutteligt skal også nævnes hjemmebanehesten Vamon Flex med fem sejre i seks starter hidtil i karrieren. Konkurrencen skærpes fra start til start, men ingen kan være i tvivl om talentet. 

Du finder startlisten til søndagens løb ved at trykke her

 

Fik du læst...