Publikums fremmøde betyder mere end mange tror

Jydsk Væddeløbsbane fejrer 100 års jubilæum med tre dages væddeløbsfestival, og håber at se dig. Det samme gør sportens udøvere.

Hvor mange 100 års-dage har du oplevet? Nej, vel! Derfor: Sluk for TV’et og mød frem når Jydsk Væddeløbsbane fejrer 100 års jubilæum med tre dages væddeløbsfestival, som indbefatter årets største lokale løb for både trav- og galopsporten.

Intet slår live-oplevelsen - og du er en vigtig del af den. Sluk derfor TV’et og mød frem.

Fredag d. 28. juni kl. 15.45: Fair Finans Jydsk 4-års Hoppe Grand Prix
Lørdag d. 29. juni kl. 13.45: Århus Stiftstidende Jydsk Derby
Søndag d. 30. juni kl. 13.45: Rengøringsservice Danmark Jydsk 4-års Grand Prix - IdHAIR Preben Munchs Mindeløb

Skulle du være af den opfattelse, at de aktive på banen ikke mærker publikums tilstedeværelse, så lyt bare til den lokale komet Michael Lønborgs holdning:

»Det er store ord at sige, at det betyder alt, men for mig gør det hele forskellen, om der køres for en tom publikumsplads eller foran et stort publikum. Et stort publikum er det som får os til at byde på mere af os selv, og at vise vores glæde, når det går godt,« siger Michael Lønborg.

Den markant øgede publikumstilstrømning over de seneste år, ikke mindst på Jydsk Væddeløbsbane, kan mærkes helt ned i løbsfelterne.

»Når publikum er med, så kan det mærkes. Jeg er af en årgang, som ikke oplevede dengang folk i stort tal gik til væddeløb. Heldigvis er de begyndt at komme igen. Det gør, at man får lyst til mere. Publikums fremmøde betyder mere end mange tror,« siger Michael Lønborg.

Samme budskab istemmer en af banens galoptrænere gennem en menneskealder, Torben Christensen:

»Det betyder faktisk rigtig meget. Når man står med en vinder, så er der en kæmpe forskel på, om der står et par enkelte eller om der er mange mennesker. Og i tætte opløb kan man virkelig mærke det, når publikum er med. Det smitter, når publikum hujer på deres favoritter,« siger Torben Christensen.

Tag til væddeløbsfestival i Århus.

På Jydsk Væddeløbsbanes hjemmeside, kan du købe billetter og orientere dig om de enkelte jubilæumsdages aktiviteter og underholdningsprogram.

Aarhus har masser af overnatningsmuligheder, oplevelser, spisesteder og attraktioner. Find yderligere inspiration på visitaarhus.