Masser af legater til ungdommen - og masser af oplevelser

På lørdag deles der ved Hestesportens Galla priser og anerkendelser ud til de aktive, der satte sit præg på sporten i den forgangne sæson. Men undervejs i 2023 har flere løbsserier henvendt til sportens ungdom allerede fundet sine vindere. Læs mere her. 

 

Sigter Mod Stjernerne, Fast Riders Cup, Jockeyserien, DM for Jockeyer. Alle fire løbsserier henvender sig til ungdommen inden for travsporten, og det har betydet et ganske stort antal løb gennem 2023-sæsonen. 

DH Sport har samlet en oversigt over løbsserierne, kriterierne og ikke mindst slutstillingerne, hvor der har været mange legater i spil. Dermed kan en lille del af det første bump på vejen måske være overvundet, hvis man som ung udøver har planer om at gøre sporten til sin levevej. 

Der er ingen tvivl om, at Niclas Steinlein (foto) vil se tilbage på 2023 med et smil på læben. Jeppe Juels jockey sejrede hele syv gange sidste år, og hvor det blev til samlede sejre i Sigter Mod Stjernerne, i Jockeyserien og sandelig også ved DM for Jockeys. 

Du finder den samlede oversigt og resultaterne for de forskellige serier ved at trykke her

Fik du læst...