Mandagens danske løbsdag: Velbesatte lunchløb i Aalborg

Travugen og for mange vinterferien skydes i gang i dag, og det sker bl.a. med seks velbesatte lunchløb på Spar Nord Arena i Aalborg. Der er gratis entré og dermed fri mulighed for at opleve travsporten på nærmeste hold.

 

Fra kl. 12.20 byder Spar Nord Arena i Aalborg på årets 5. omgang lunchløb på en dansk bane og med hovedvægten lagt på det indledende V4-spil. Det betyder, at det i dag vil være spillet, der vil få mest opmærksomhed, men der er faktisk ganske fin sport i vente. 

Der er gensyn med Flemming Jensen, der har holdt vinterpause fra løbsdeltagelse siden de fire V75-sejre d. 28. december i Skive. Dog har stalden stadig bidraget til felterne på de danske løbsdage, og det er allerede blevet til seks sejre i kun 22 starter i år. 

En anden profil er Michael Lønborg, der hentede hele fire priser til stalden på Hestesportens Galla lørdag aften i Aarhus. Lønborg har fortsat sine 2023-takter med foreløbigt seks personlige sejre i år, og ved middagstid kan Huxie Sensei udbygge statistikken fra fint spor og over sprinterdistancen. 

Som nævnt er der gratis entré til løbene, og skal du være klædt bedst muligt på til løbsdagen, så finder du banens program ved at trykke her

Fik du læst...