Lørdagens danske løbsdag: Fynske breddeløb med præmie til de fleste

Fyens Væddeløbsbane er alene på plakaten i denne weekend, når det handler om hestevæddeløb. Til gengæld er en fin løbsdag i venter i Odense fra kl. 13.30, når der er breddeløb med i alt otte opgør på programmet. 

På papiret tegner lørdagens bredde-program ganske jævnbyrdigt, og som det faktisk altid er, når det handler om heste på jagt efter point.

Samtidig er der mange hesteejere, der får en præmie med hjem. I breddeløbene opereres der nemlig med en bredere præmiefordeling og hele otte præmier, og da der ikke er fyldt op i alle lørdagens løb, udløser det præmier til de fleste. 

Fra hovedstaden er Niclas Steinlein sendt afsted med to heste fra Steen Juuls træningskvarter, og bag såvel Atlantic som Kattejammer Cash ligner det to fine vinderchancer. 

Sidstnævnte møder bl.a. Skive-anpartshesten Inger Støjberg, der vender tilbage efter tre måneders pause. Nu sætter træner Morten Juul sig selv i sulkyen, men det bliver fra absolut sværeste udgangsposition - nemlig yderste spor i anden volte. 

Og skal det sportslige kombineres med hygge og picnic-stemning, så er muligheden til stede. På banens hjemmeside står nemlig af læse, at det er muligt at nyde sin medbragte mad og drikke såvel inde som ude.

Det er også muligt at booke et bord i panoramarestauranten, opleve staldcaféens autentiske miljø eller få en totaloplevelse igennem en af de populære oplevelsespakker, der udover entré og mad også indeholder en personlig introduktion til løbsdagen samt spil på heste.

Alt dette og meget mere som eks. billetkøb og baneprogram finder du ved at trykke her

Fik du læst...

Se flere nyheder