Lørdagens danske løbsdag: Brunchen kan indtages på Falster

Lørdag kl. 11.00 er oplagt for en lækker brunch. Når der samtidig er udsigt til spændende løb på Nykøbing Falster Travbane, så er valget relativt enkelt. Der bydes på et kvikt program bestående af otte løb og med den traditionelle Damecup som hovedbegivenhed. 

På banens hjemmeside står at læse, at der mellem kl.10.00 og 13.00 serveres en dejlig brunch inkl. kaffe/the og juice for kun 150 kr. - og så er entrébilletten tilmed inkluderet.
Der er også mulighed for frokostplatte til kun 150 kr. inkl. entrébillet, så der er styr på forplejningen på Falster 

På den sportslige front er det ikke de store felter, der venter publikum i eftermiddag, men mon ikke det alligevel bliver til et par spændende opgør.

Dagens hovedbegivenhed er NFT's Damecup, hvor ti dygtige kvindelige kuske dyster om fine 10.000 kr. i førstepræmie. Et bud på en favorit har lokale rødder, når Ideal Stone skal forsøge at leve op til weekendens sejr på Charlottenlund. Opgaven er lagt i hænderne på rutinerede Marie U. Hansen.

Der er også 10.000 kr. til vinderen af Junipokalen, hvor de lidt bedre heste skal dyste fra to volter. Det kunne ligne et opgør mellem de lokale Hansi Gejs og Ray Kelly - sidstnævnte var forrygende efter hård rejse senest.

Du finder mere info, billetkøb og baneprogram ved at trykke her

Og efter dagens program venter tre ugers pause frem til søndag d. 14. juli, hvor den store Harald Lunds Mindeløbsdag står for afvikling.

Fik du læst...

Se flere nyheder