Hest & Rytter 2024 - en oplevelse for alle

På torsdag den 7. marts lyder startskuddet til Hest & Rytter 2024 i Herning, og Dansk Hestevæddeløb vil være talstærkt til stede. Delegationen består af en dedikeret gruppe af frivillige, der er klar til at løfte opgaven at formidle vores budskab om hestesportens alsidige muligheder som fritidsaktivitet og som gæst.

Årets fokus for Dansk Hestevæddeløb er at præsentere sporten som en tilgængelig fritidsaktivitet og en fascinerende oplevelse for alle. Med besøg fra forskellige baner og en stærk repræsentation af DH Ungdom, stræber vi efter at dække hele paletten af hestesport som fritidsaktivitet og gæsteoplevelse. Dette betyder bl.a. at der vil være temadage. 

Disse temadage inkluderer dedikerede dage til trav og monté/galop, hvor simulatorhesten giver besøgende en autentisk fornemmelse af fart og spænding.

Inspirerende talks og unikke historier

Lørdag d. 9. marts vil vi på messen gentage sidste års succes med afholdelse af talks, der fokuserer på emner direkte relateret til vores formål.

I den første talk med overskriften “Hovslag og hjerteslag:  Atleters samtale på tværs af hestesporten - fra ridesport til hestevæddeløb”, vil travtræner Morten Friis sammen med alsidige træner Karina Madsen dele, hvad der forener os på tværs af hestesportens genrer.

To af DH Ungdoms seje atleter vil også deltage i en samtale om “At være ung i ponysporten” og dele deres rejser inden for trav, monté og galopsporten.

Sidst, men ikke mindst, vil Lone Kristensen tage os med på en unik rejse i "Gæsteoplevelsen før og nu" baseret på sin kærlighedshistorie til sporten, og som går helt tilbage til 1953. Lones små babyspor blev til en livslang passion, og vi glæder os til at høre hende fortælle om sin oplevelse.

Fællesskab og invitation til fremtidige oplevelser

Vi ser meget spændte frem til årets messe og er dybt taknemmelige for de frivillige, der på forskellige måder støtter op om vores deltagelse. Det er både vores håb og vores intention, at besøgende forlader vores stand med en fornemmelse for en sport bygget på fællesskab og med en lyst til at udforske mere af sporten både på banerne og i ponyklubberne.

Ønsker du at komme med, kan du finde billetter til dagen her.

Stemningsbilleder fra sidste års Hest&Rytter

Fik du læst...

Se flere nyheder