Fremragende fredagsprogram på Fyn – med bl.a. Sprintermesteren og Ligafinaler.

Gensyn med Extreme i Liga 1 – og med ny kusk!

Så er startlisten klar til weekendens første løbsdag – og sikke en af slagsen! Det er simpelthen et supergodt program som venter på Fyens Væddeløbsbane på fredag eftermiddag, hvor løbene som sædvanligt starter kl. 15.45.


Hovedbegivenheden er Sprintermesteren for de 4-årige heste, som nu mødes over kort distance og dermed får lidt fart i benene inden de kommende årgangsopgør. Her er der sæsondebut for sidste års Kriteriumstreer J J, som køres og trænes af Jeppe Juel. Blandt modstanderne finder man bl.a. Jacques, som har vundet

 Consolation i både Jydsk 2-årings Grand Prix og Grand Circle 3-års Championat. En anden spændende deltager er I Can Win Gardenia, som er løbets udenlandske deltager – og som ”vandt” lodtrækningen idet hesten fik et godt spor 1 bag startvognen.
I Hoppesprinten kommer der – ligesom i Sprintermesteren – 8 heste til start, og her er der også en udenlandsk hest med i form af Foxtail Pine (som har dansk ejer). Den trænes nu af Håkan K Persson og skal køres af J. Sjunnesson. Den er absolut en af løbets store chancer ligesom bl.a. Jamaica Gardenia, Sugaree Express og selvfølgelig hjemmebanehesten Foreign Affairs!
Topsport i ligafinalerne


Foruden de spændende løb for 4-åringerne bydes der på mange andre gode løb i Odense eftersom det er blevet tid for årets første ligafinaler. Der er hhv. 11-12-8-12 og 12 heste i finalerne – og det vrimler med gode heste i dem alle!


Liga 1-finalen får en skyhøj favorit i form af Extreme, som denne gang får en ny kusk, idet Flemming Jensen er udelukket. Det bliver J. Sjunnesson, der får fornøjelsen bag stjernen, og fra et godt spor 1 bag startbilen tyder meget vel på en ny ”spids-og-slut” sejr til stjernen. En anden hest fra Flemming Jensens stald, Eros Zola gør comeback i løbet og er måske den som kan byde Extreme mest op til dans?


De øvrige ligafinaler har også en række topheste til start, så her bliver der virkelig noget at både se og spille på. Tjek selv startlisten og se hvor forrygende det ser ud!

 

Der er i alt 10 løb på programmet på fredag i Odense, og startlisten finder du her.

 

Fik du læst...

Se flere nyheder