Fredagens danske løbsdag: Fyn skyder sæson 2024 i gang

Det blev ikke til fyldte felter ved sæsonåbningen i eftermiddag på Fyens Væddeløbsbane, men nu kommer banen i gang via otte løb og masser af muligheder for gæsterne. 

 

Et begynderløb, tre amerikanerløb, et løb for bedste klasse, et amatørløb og formløb for både sulky- og montéheste. Dermed er et fint og ikke mindst varieret program i vente i eftermiddag, når den fynske travsæson skydes i gang. 

Desværre er træningsbetingelserne landet over ikke nemme for tiden, og det afspejles i eftermiddag ved ganske små felter. Dog indledes sæsonen med brask og bram med opgøret for bedste klasse, hvor første- og andenhesten fra Dansk Trav Derby 2021 stiller til start. Det handler om Festival Of Speed og Frodo Cash med førstnævnte som formodet favorit. 

Til gengæld er der som altid på Fyn sørget godt for de besøgende til dagens løbsdag. Restaurant Equi er klar med en stor væddeløbsbuffét, Café Vaskehuset byder bl.a. på brændende kærlighed og smørrebrød, og er du mere til en frisklavet ribbenssandwich, så foregår det ved Caféen i underetagen i hovedbygningen. 

Du finder mere info om mulighederne, om billetkøb og baneprogrammet ved at trykke her

Vel mødt i eftermiddag på Fyens Væddeløbsbane.  

Fik du læst...