Fredagens danske løbsdag: DM for Professionelle Kuske skydes i gang på Fyn

Bliver det en debutant? Er Jeppe Juel mon klar til sin 5. titel efter sin skadespause? Står Henrik Lønborg ikke med rimelige køreture mod første DM-sejr efter ti podiepladser? Eller bliver det endnu engang Birger Jørgensens rolige kørehånd, der gør udslaget? I eftermiddag afvikles de første seks af i alt 12 afdelinger af DM for Professionelle kuske på Fyens Væddeløbsbane fra kl. 15.45 - spændingen stiger.  

Der er masser at glæde sig til, når det nye koncept af DM for Professionelle Kuske indledes i eftermiddag på Fyn, hvor 12 kvalificerede kuske skal i ilden hele 10 gange - fem gange i eftermiddag og de sidste fem gange søndag i Aalborg. 

Der er attraktive 20.000 kr. til den vindende heste i alle 12 afdelinger, der alle har 41.000 kr. i samlet præmiesum, og det er der kommet masser af fine løb ud af - alle udskrevet efter amerikanerprincippet.

Som altid har DH Sport foretaget seedninger i hver enkelt afdeling, så kortene er som altid blandet virkelig godt. Derfor er intet givet på forhånd, så det handler vel om at heppe lidt ekstra på favoritkusken og supplere med lidt sympatispil på mobilen.

Og er man i tvivl - ja, så er der altid den mangedobbelte danske mester, tidligere verdens- og europamester Birger Jørgensen, der må være eksperten over dem alle, når det kommer til kuskematcher. 

Løbene på Fyn indledes kl. 15.45, og de seks DM-løb er placeret fra 2. til 7. løb og udgør både V5- og V4-spillet. 

Kom og vær med, og du finder mere info, billetkøb, baneprogram og meget mere ved at trykke her

Fik du læst...

Se flere nyheder