Fredagens danske løbsdag - Årets bedste på Fyn med masser af topheste

Det vrimler med topheste på Fyens Væddeløbsbane i eftermiddag, hvor den aktuelle favorit til både Kriteriet og Derbyet er på plads. Men der er andre stjerner på programmet.  

Kungfufighting, Just Hans, Joy Me, 1.08-traveren Point Of Perfect, Smokin Joe i montéløb og Harper i rutineløb på én og samme løbsdag. Jamen, der vrimler med topheste i eftermiddag i det fynske. 

Trods beskedne fem heste bag startvognen må hovedbegivenheden tildeles et åbent 4-års løb, hvor derbyfavoritten Just Hans skal skærpes yderligere efter sit rutineløb i Skive. Men Bent Svendsen havde nok ikke lige forudset konkurrenter på det niveau, som Just Hans løber ind i.

Team Westergaard sender amerikanertravere Point Of Perfect ud i DK-debut, og med en rekord på 1.08,8 bliver det en uhyre spændende hest at følge. Dertil kommer Joy Me, der tilmed besejrede Just Hans i deres seneste fælles start tilbage i november. Et forrygende løb er i vente. 

Det samme er tilfældet i et åbent 3-års løb, hvor årgangens fløjhest Kungfufighting gør sin første start i år. Der er hele ti kompetente deltagere i løbet, og fra startspor syv er intet givet for forhåndsfavoritten. 

Fra det øvrige program skal nævnes et gensyn med Smokin Joe under sadel, og som i dén grad har domineret montéløbene i den forgangne vinter. Og kom i god tid - sidste års Hoppederbyvinder Harper skal inden løbene ud i rutineløb.

Det er blot at håbe på, at prognosen holder med tørvejr og 11 graders varme, for så er der ingen undskyldninger for ikke at søge mod rækværket og derfra opleve topsporten fra første parket.

Vælger du i stedet banens restaurant, så bydes der på spansk tapas, men bestil allerede nu - traditionen tro ventes der mange gæster på Fyens Væddeløbsbane. 

Du finder mere info om billetsalg og baneprogram ved at trykke her

Fik du læst...