Fredagens danske løb: Spændende kombidag i Aarhus med sæsondebut til galopperne

Det er fredag - det er væddeløbsdag. Men denne fredag er lidt anderledes med både trav og galop med bl.a. sæsondebut til Eddie The Eagle og sæsonpremiere for fuldblodshestene i provinsen. 

Der er ni fint varierede travløb på programmet fra kl. 15.45 på Jydsk Væddeløbsbane. Og fra kl. 18.40 venter så sæsonpremieren på provinsgaloppen, hvor der venter to løb. 

På galopfronten er der bl.a. gensyn med lokalt trænede Sir Antonelli, der skal op mod Miss Twenty - to heste, der begge rundede de 100.000 kr. i indtjening i 2023. 

På travfronten handler der meget om unghestene, hvor der eksempelvis er næsten fuldt hus i et 3-års hoppeløb i den populære Made In Denmark-sejre. Favoritten kommer endda helt fra Falster i form af Keep Up Laser, men der er flere mere lokalt tilknyttede, der er klar til at tage kampen op. 

Blandt de mere rutinerede er der sæsondebut til Eddie The Eagle, der over de seneste sæsoner har været en hyppig gæst i vindercirklen. Ni gange var det tilfældet i kun 16 starter i 2023, og det skal blive spændende at se, om formen er klar til nye togter. 

Der er også gensyn med andelshesten Arm Bri, der efter vinterpause meldes klar igen. Ja, rent faktisk debuterede den sidste år med sejr, hvor selv førnævnte Eddie The Eagle måtte se sig besejret. 

Arm Bri skal ud i et hoppeløb for højeste klasse på spindesiden, og blandt modstanderne er Global Yankee, der vender tilbage efter et vinterophold i det franske. Det kastede desværre ikke så meget af sig, men tilbage i mere almindelige konkurrence kan den være et andet bud på sejren. 

Det sportslige både inden for travet og inden for galoppen er på plads, og det er som bekendt også de nyrenoverede faciliteter på den fine bane i Aarhus. Så pak tasken og start weekenden på Jydsk Væddeløbsbane

Du finder mere info, billetløb m.m. ved at trykke her. Dagens program finder du her

 

Fik du læst...