Fredagens danske løb: Klartegn fra Aalborg

Der er blevet arbejdet hårdt på Spar Nord Arena de seneste dage. Grundet vejrsituationen har al træning været aflyst på opvisningsbanen siden onsdag aften, og missionen lykkes. Der er klartegn til en fin løbsdag i eftermiddag. 

Sent torsdag kunne banens daglige leder, Lars Hellerup melde ud, at banen nu var ryddet, og uden udsigt til frost frem mod i eftermiddag, kan trav-Danmark se frem til en ganske fin eftermiddag. 

Fokus i eftermiddag vil være unghestene, hvilket dækker over endnu en afdeling af 2-åringernes Efterårsserie og hele to treårsløb i Made in Denmark-serien. 

Men der er andet godt i vente. Det handler bl.a. om derbytoeren Hollywood Stone, der er tilbage på hjemmebanen og i eftermiddag står fint til fra tillæg i et lille felt.

Nævnes skal også et meget spændende hoppeløb, der afslutter V5-omgangen og med heste som Shallow, Almas Caviar, Golden Eye S F, Ea og Tour Eiffel på startlinjen over sprinterdistancen.

Sprint er også distancen i løbet inden, hvor vi finder formstærke heste som Futteflagfis, Galant Lund, Targaryan, Gunpowder og ikke mindst Eva’s Yankee. Sidstnævnte kommer med sejr på fornemme 1.12,9 over de præcist samme betingelser for en god uges tid siden. 

Husk også, at Bet25 lokker med Dansk Dynamit Fredag, hvor der loves 300.000 kr, til en enkelt vinder i V4-spillet, såfremt kuponen er spillet hos selskabet. 

Du finder billetkøb og baneprogram via Spar Nord Arenas hjemmeside, som du finder ved at trykke her

Fik du læst...