Forrygende Copenhagen Cup-dag i vente - startlisten er klar

Det er efterhånden en lidt slidt kliché at kalde en Copenhagen Cup-dag for et overflødighedshorn. Men nu gør vi det igen, for på den sportslige side venter noget ekstraordinært på søndag. Se mere her. 

 

Vi vover påstanden, at der i Danmark aldrig er præsteret et løb med så mange startpoint, som det er tilfældet i årets udgave af Menhammar Copenhagen Cup.

Det samlede tal er hele 105.304!! Barack Face står med næsten halvdelen via sin sejr sidste år i Europaderbyet, men der er virkelig kvalitet over hele linjen i søndagens hovedbegivenhed. 

Og rammeprogrammet følger trop. Dagen er som altid begunstiget af et interessant V75-spil, og spilleformen indledes med et forrygende stayerløb med hele 15 heste.

Derefter følger Fireårseliten med bl.a. dansktrænede Point Of Perfect, et flot løb for Hoppeeliten med flere danske topheste, og så skal årets udgave af sprinterløbet Copenhagen Open også nævnes. 

Her bliver de danske farver forsvaret af Seven Nation Army, Extreme og Get A Wish, der især fra det svenske får yderst kompetent modstand. 

Du kan se hele dagen program ved at trykke her

 

Bornholm - nu på en fredag

Der har også været anmeldt til ugens fredagsløb, og de er for en sjælden gangs skyld placeret på Bornholms Brand Park. 

Der er otte løb på programmet fra kl. 15.45, og det handler bl.a. om endnu en montéduel mellem Bonny Boy og Asger Molar. 

Senere mødes tre formstærke heste i form af Myrsjøs Rune, Hi Way The Night og Hejdi Hovmand, der alle allerede har været i vindercirklen i år. 

Du finder fredagens startlister ved at trykke her

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fik du læst...

Se flere nyheder