Flotte løb Langfredag på JVB og sæsonpremiere lørdag på Bornholm – masser af heste til start

Traditionen tro bliver landets travheste for alvor luftet i løbet af påskedagene, hvor Jydsk Væddeløbsbane i Aarhus byder på et forrygende program Langfredag. Påskelørdag handler det så om sæsonpremieren på Bornholms Brand Park, og ”verdens mindste travbane” står på ingen måde tilbage for kollegerne i Aarhus. Startlisterne er klar. 

 

Det er vel ikke helt uden for skiven at kalde Langfredags-programmet i Aarhus for årets hidtil bedste. Det er er uhyre flot arrangement i vente med velbesatte felter over hele linjen, når flere Travligaløb suppleres med bl.a. et Stayerløb og 4-års Hoppeløb.

Samtidig handler det om første start for nye konstellationer, der involverer flere sejrsheste. Det handler bl.a. om Borups Viking i debut for Flemming Jensen, mens Elegant C N og Keystone Cash begge for første gang tørner ud fra Jan Dahlgaards træningskvarter. 

Ti løb er i vente, og bemærk at programmet på en fredag allerede indledes fra kl. 13.00. Du finder startlisten ved at trykke her

 

Nye Golden League-heste i bornholmerdebut

2024-sæsonen indledes lørdag kl. 12.00 på Bornholm, og det sker med brask og bram. 

Allerede i sæsonens absolut første løb skal øens hurtigklasse i ilden, og det bliver med to bornholmer-debutanter i første geled. Ghazi B R og Red Bar er nye på Bornholm og bliver spændende at følge, og umiddelbart virker begge som oplagte typer til de skarpe sving. 

Der er desuden sæsondebut til Årets Hest på Bornholm fra både 2022 og 2023 i form af Cerosso og Frans Hjortshøj. Begge er havnet i anden række fra start, så der skal arbejdes for at kunne hente endnu en sejr til samlingen. 

Der er i alt otte løb på programmet, der som nævnt indledes fra kl. 12.00. Du finder startlisten ved at trykke her

Fik du læst...