Fantastisk niveau på de kommende auktioner

Ved midnat mandag udløb tilmeldingsfristen til de to 2024-auktioner i regi Dansk Hestevæddeløb under navnene Copenhagen Sales og Danish Yearling Sales. Niveauet er efter danske forhold uhørt højt, og der er virkelig grund til at lade forventningerne få luft under vingerne. Meldte du ikke til i første omgang – ja, så har Auktionsudvalget besluttet at forlænge tilmeldingsfristen med en uge. 

 

54 åringer var ved tilmeldingsfristens udløb tilmeldt Copenhagen Sales, der afvikles i forbindelse med derbyweekenden, lørdag d. 24. august på Charlottenlund Travbane.

Copenhagen Sales vil efter ønske fra den brede opdrætterkreds indeholde den absolutte top inden for dansk travavl, og med en begrænsning på 40 pladser vil der ske en udvælgelse. 

Såfremt opdrætterne af de fravalgte ønsker det, vil de til gengæld være sikker på at komme med Danish Yearling Sales d. 21. september på Vilhelmsborg syd for Aarhus. Til den auktion er der ved fristens udløb ligeledes tilmeldt 54 åringer. 

Nu forestår arbejdet med at markedsføre i første omgang Copenhagen Sales, men også den efterfølgende auktion på Vilhelmsborg. Dansk Hestevæddeløb har opgaven at sikre, at skaren af potentielle købere vil være til stede på de to auktioner. Det handler om uddybende informationer til danske og udenlandske trænere, der allerede i løbet af de næste måneder kan sætte deres netværk i spil. 

Niveauet er virkelig højt med afkom efter de absolut hotteste hingste, og derved vil auktionerne nå et niveau, som ikke tidligere er set herhjemme. Og der er mere godt i vente. 

 

Auktionsløb for både 2- og 3-årige – og med store præmier!

Samtlige åringer solgt på de to auktioner vil være startberettiget i to yderst veldoterede auktionsløb i 2- og 3-årssæsonen. 

Der arbejdes på opgør for de 2-årige til afholdelse på Aalborg Store Pris-dagen og med et præmieniveau, der som minimum matcher de tidligere auktionsløb i Aalborg. 

Og så skrues der yderligere op for præmiesummerne i to helt nye auktionsløb i derbyweekenden året efter for 3-årige hingste/vallakker hhv. de 3-årige hopper. Her er forventningerne en præmiesum, der matcher de kendte årgangsløb for de danskopdrættede 3-åringer. 

I alle auktionsløb vil der være hele 25 % i opdrætterpræmier


DU KAN STADIG NÅ DET !!

Selvom forventningerne til de to auktioner i praksis er nået i forhold til både antal og kvalitet, har Auktionsudvalget under Dansk Hestevæddeløb valgt at forlænge tilmeldingsfristen for at sikre, at også de sidste får de attraktive muligheder. 

Det er derfor muligt at tilmelde åringer til begge auktioner til og med onsdag d. 24. april. Og nye tilmeldinger vil have præcis samme vægt som de allerede indkomne. 
Du melder til ved at trykke her eller på mail til pst@danskehv.dk. 

Vi glæder os til at høre fra alle opdrættere – og vi glæder os til to fantastiske auktioner. 

Fik du læst...