Falster torsdag, Aarhus fredag og Bornholm søndag – Startlisterne er klar

Landets to mindste baner - og begge placeret mod sydøst – byder på travløb i denne uge. Det er Nykøbing Falster Travbane, der er klar kl. 17.00 på torsdag, mens Bornholms Brand Park er på banen søndag kl. 12.00. Mellem disse venter endnu en flot fredag på Jydsk Væddeløbsbane. 

 

Falster-banen havde startmeldinger til denne uges løb i sidste uge, så baneprogrammet til torsdagens opgør er allerede produceret. Og selv felterne ikke er fyldt op i denne uge, så er der bestemt flere interessante opgør i vente. 

Allerede i det indledende begynderløb venter et meget spændende løb med to særdeles lovende heste. 
Henrik Thomsen-trænede Dangerzone imponerede i sin debut på Lunden med en flot sejr for Birger Jørgensen. Sidstnævnte er igen hyret til at varetage chancen, men der kan ventes hård modstand fra Rene Jonassons Jason, der var en flot vinder på åbningsdagen. 

Senere kan Jørgensen/Thomsen måske komme i fokus via Kazio, der som staldkammeraten kommer med frisk sejr fra Lunden. 
Og så kan der ses frem til en fin dyst i opgøret for bedste klasse, hvor Frodo Cash skal forsøge at give meter forud til bl.a. Falm og Every Day. 

Du finder mere info, billetsalg og baneprogram ved at trykke her. Og så er det blot at håbe på bedre vejr end ved sæsonpremieren. 

 

Sejrsheste i sæsondebut og galoppremiere på Jydsk Væddeløbsbane

Fredag tager den snart 100-årige bane i Aarhus over, og det tegner til endnu en fin løbsdag med mulighed for at skyde weekenden i gang. 

Der er hele ni travløb på programmet, og de suppleres med to galopsløb, eftersom provinsgaloppen 2024 nu indledes. 

Programmet indeholder på travsiden bl.a. Made in Denmark løb for både de 3- og 4-årige hopper. Desuden er der sæsondebut til sejrshestene Eddie The Eagle, til Houston Spring og til en af derbyårgangens dark horses i form af Jacques.

Med yderligere to velbesatte Travligaløb er der masser af gode argumenter for at søge mod Jydsk Væddeløbsbane på fredag. 
Du finder startlisten ved at trykke her

 

Middagstrav søndag på Bornholm

Ugen slutter på travsiden på Bornholms Brand Park, der søndag kl. 12.00 kan fremvise en løbsdag bestående af otte løb. 

Der er igen kaldt til topmøde, når de to montéduellanter Bonny Boy og Asger Molar endnu engang tager bestik af hinanden. Sidstnævnte var først i årets første duel, men rækkefølgen kan sagtens byttes rundt på søndag. 

Sidste års sejrshest Frøns Hjortshøj måtte bide i nederlagets sure æble i den forgangne weekend, hvor er hård indledning satte sine spor i den afgørende fase. Den er helt sikkert ude efter revanche på søndag. 

Du finder startlisten til søndagens løb ved at trykke her

Bemærk, at Spar Nord Arena Aalborg afvikler løb på lørdag kl. 13.00. Der meldes til start til disse løb tirsdag formiddag. 

Fik du læst...