Derbykandidater dyster i årets første V65-tirsdag på JVB

Sæsonens femte V65-tirsdag er i den kommende uge placeret på den snart 100 år gamle bane i Aarhus. Og med et yderst velbesat løb med flere af årets derbykandidater følger sporten med vejret og omgivelserne. 

 

Jydsk Væddeløbsbane byder inden for tirsdag kl. 16.00 til endnu en udgave af de danske V65-tirsdage. Det bliver med ni løb på programmet, og her vil opmærksomheden blive rettet mod spilleformens 5. afdeling, hvor flere af de hotteste navne til årets derby skal i ilden. 

Det handler om sæsondebut til Steen Juuls Jigger, som bla. møder Jomo Cash og Joy Me, der begge har løb i kroppen. Nævnes skal også lokale Itsgottobeperfect, der efter to sikre sejre nu skal matches mod de bedste i årgangen. 

Løbsdagen byder også på en god opgave til sæsondebuterende Koningin i et 3-års Hoppeløb, og hvor det bliver Henrik Lønborg, der varetager hestens chancer, da sønnike Michael er i skammekrogen på tirsdag. 

Et andet opgør for de 3-årige har talenter som Klinton, Kalypso Cæsar og Kilkenny som de fremtrædende chancer, og slutteligt skal også nævnes Årets Hest fra 2023, Twin Peak, som for første gang i denne sæson gæster sin favoritbane

Der er masser af grunde til allerede nu at lure på startlisterne, og dem finder du ved at klikke her

Fik du læst...

Se flere nyheder