Dansk V65-tirsdag i Skive: Fine ungheste i spændende omgang

Efter Copenhagen Cup søndag og en løbsfri mandag er det i eftermiddag BioCirc Trav Arena Skive, der står for ugens danske V65-tirsdag. Og igen kan Nicklas Korfitsen blive spillernes holdepunkt.

 

Der er fuld fart på Team Westergaard og ikke mindst Nicklas Korfitsen i denne tid, og de seneste uger har stalden taget godt for sig af retterne på de danske V65-tirsdage. 

Eftermiddagens omgang i Skive tegner til, at tendensen fortsætter, eftersom Korfitsen er vindertippet i halvdelen af V65-afdelingerne. Allerede fra første fløjt ligner det en ny sejr til forhåndsfavoritten til årets Hoppederby, når Ivana Nordic er ude efter sin 7. sejr i træk. Rent faktisk er den ubesejret siden sin første sejr i karrierestart nr. seks tilbage i juli måned i Aarhus. 

Programmet byder også på et velbesat Made in Denmark-løb for de 3-årige hopper, der tegner til at blive en interessant affære. Tager 84-årige Gunnar Eriksen endnu en sejr bag sit eget opdræt Karola Gejs, der overraskede stort i sin debut?

Der er i alt otte løb på programmet med start kl. 16.00, og kan du holde sulten nede frem til kl. 17.00, vil der være mulighed for at købe stegt flæsk med tilbehør og tarteletter ad libitum i Restaurant Tarok. 

Du finder mere info, billetkøb og baneprogram ved at trykke her

Fik du læst...

Se flere nyheder