Breddeløb på Lunden søndag og kombidag i Aalborg mandag - Startlisterne er klar

Lunden byder på breddeløb søndag eftermiddag med på påapiret lidt uventede deltagere. Og så handler det mandag fra kl. 17.00 om de populære kombidage med både trav og galop i Aalborg. 

Alvin C G og Staro Mcmillan i breddeløb på Lunden! Det virker næsten naturstridigt, men det er ikke desto mindre tilfældet, når landets hovedstadsbane fra kl. 12.45 søndag byder på syv løb med hovedvægten lagt på breddesporten. 

Alvin C G er efterhånden blevet 10 år gammel, men havde en topsæson i fjor med fire sejre, 13 trioplaceringer og 168.000 kr. indtjent i kun 21 starter. Det har været stolpe ud de seneste måneder, og derfor er der nu blevet plads til en start i en breddeløb med kun 500 point. 

Den møder her en anden sejrshest i form af Staro Mcmillan, der vender tilbage efter ni måneders pause. Karrieren har budt på 14 sejre i kun 36 starter og lige under 600.000 kr. indtjent, men nu skal karrierens altså genstartes via breddeløb. Der venter derfor et ganske flot løb her. 

I løbet inden handler det så om Falster-hesten Ideal Stone, der tegnede uhyre lovende i fjor via seks sejre i 11 starter. Man havde vel allerede kigget lidt i årgangssammenhæng og derbyårgangens større løb, men foråret har ikke været til Ideal Stones fordel - og derfor er den klar søndag i breddeløb på jagt efter sæsonens første sejr. 

Lunden byder indenfor med første start kl. 12.45. Du finder startlisten ved at trykke her

 

Kombidag i Aalborg mandag

Søndag eftermiddag inviterer Aalborg Hesteejerforening til Trav ved Hav på Blokhus Strand. Et særdeles spændende initiativ, der allerede dagen efter følges op med en såkaldt kombidag med både trav- og galopløb på Spar Nord Arena. 

Der er undskrevet fem travløb, der indleder dagen fra kl. 17.00, og det er med amatørerne i fokus i forhold til både monté- og travløb. 

Her finder du startlisten til henholdsvis trav og galopløbene

 

Fik du læst...

Se flere nyheder