Månedens Præstation i november - Jackson La Marc

La Marc-hestene har i mange år været lig med høj kvalitet, og seneste skud på stammen er Jackson La Marc, der ved årsskiftet gik ind i sin derbysæson. Tre sejre i tre starter udløste titlen som Månedens Præstation i november måned, og siden har Jackson fortsat takterne for nye ejere.

 

Det er ikke så ofte, at opdrætter Lars Marcussen sælger ud af sine bedste heste. Der er dog gjort en undtagelse med Jackson La Marc, der efter tre overbevisende sejre i november skiftede ejerkreds til Kolin Stable & Baltic Stable. 


Hvorfor nu dét, Lars Marcussen?
- Det handler ganske enkelt om, at vi har for mange heste. Der er et hesteregnskab, der skal løbe rundt, men det gør bestemt ondt at sælge – og ikke mindst når det handler om en hest, der virkelig kan nå langt, forklarer Lars Marcussen.

- Jeg tror, at han for alvor folder sig ud i år og bl.a. får lidt mere starthurtighed, så de nye ejere har fået en meget spændende hest.

- Den er meldt i alt bortset fra Grand Prix’et i Aarhus. Den kunne slet ikke finde ud af det på banen, da vi forsøgte. Banen var ikke god på dagen, men generelt fungerede Jackson ikke deroppe, så derfor må den springe over Grand Prix’et.

Ikke alt er gået Lars Marcussens vej i 2023, hvor bl.a. stjernehoppen Candy La Marc mistede sit føl.

Dog kan man nyde hoppens førstefødte i form af svenskregistrerede Kalas La Marc, som Marcussen har store forventninger til. 
- Den har faktisk trænet med Jackson gennem efteråret, så jeg tror, at vi går mod et uhyre spændende 2024. 

Du kan se Jackson La Marcs sejr på Fyens Væddeløbsbane d. 20. november ved at trykke her.

De øvrige sejre finder du på Bet25-hjemmesiden under replays ved at trykke her.

Bet25 Live og Dansk Hestevæddeløb ønsker tillykke med kåringen.

Fik du læst...