Det skal være nemt at starte et andelsprojekt

Læs mere om oprettelse af projekt

Share A Horse er udtryk for fælles ansvarstagning omkring udbredelsen af hestevæddeløbssporten.

Når det praktiske og økonomiske ansvar som hesteejer deles mellem flere mennesker, gør vi sporten relevant for flere.

Det kræver tid og ressourcer at drive en andelsstald. Derfor er Share A Horse søsat for at lette processen for den enkelte initiativtager – træner, opdrætter eller anden ildsjæl.

Andelsprojekter er en vigtig del af fremtidens hestevæddeløbssport. Men fra idé til udførelse, og ikke mindst drift, af et andelsprojekt ligger et stort arbejde og ressourcer. Med Share A Horse skal det være muligt for flere at starte et andelsprojekt, om det er en opdrætter, der vil sælge sin hest i andele, en træner, der vil drive et projekt uden alt for meget administrativt arbejde, så er det nu muligt via Share A Horse.

Hvorfor oprette et projekt gennem Share A Horse?

En stor del af arbejdet er gjort for dig, når du skal oprette et projekt – samtidig med at driften bliver minimal for dig. Share A Horse hjælper dig fra start til slut.

Du har hesten og skal blot have styr på rammerne for projektet. Vi har udarbejdet en interessentskabskontrakt i samarbejde med advokat, kan tegne forsikringer, sikre dit projekts synlighed overfor potentielle købere via salgsplatformen, og varetager størstedelen af den administrative og økonomiske drift af projektet.

Ønsker du dit eget projekt?

Share A Horse skal gøre det nemt at starte et andelsprojekt.

 

Uanset om du er en opdrætter, der vil sælge sin hest i andele, en træner, der vil drive et projekt uden alt for meget administrativt arbejde, eller nogle ejere, der mangler en træner – så er vi klar til at hjælpe.

 

Hvorfor oprette et projekt gennem Share A Horse?

 En stor del af arbejdet er gjort for dig, når du skal oprette et projekt – samtidig med at driften bliver minimal for dig. Share A Horse hjælper dig fra start til slut.

 

Du har hesten, og skal blot have styr på rammerne for projektet?

Vi har udarbejdet interessentskabskontrakt i samarbejde med en advokat, vi kan hjælpe med at tegne de rigtige forsikringer, sikrer dit projekts synlighed overfor potentielle købere via salgsplatformen, og varetager størstedelen af den administrative og økonomiske drift af projektet. 

 

Mangler du, eller har du allerede din ejerkreds?

Vi kan både arrangere et lukket eller åbent projekt, afhængig af om du mangler eller allerede har en ejerkreds. 

I et lukket projekt, kan kun ejerkredsen og træner, tilgå og se projektet. Vi hjælper med alt det praktiske, så I ikke behøver at bruge energi på juridiske eller økonomiske detaljer.

I en åben ejerkreds hjælper vi også med alt det praktiske, men vi assisterer også med at kommunikere om projektet og gøre opmærksom på de muligheder, der venter i et ejerskab ved dig som træner.

Læs mere om hvordan her

Ønsker du et baneprojekt?

Share A Horse ønsker at skabe fællesskab og få flere ud på banerne - dette er formålet med baneprojekterne 

 

Skal du have din hest med? 

Formålet med etablering af baneheste er at understøtte Dansk Hestevæddeløbs overordnede strategi i forhold til at tiltrække nye hesteejere. Fokus er på at skabe oplevelser og fællesskab på og udenfor banerne, for at tiltrække nye entusiaster for hestevæddeløbssporten.

 

Dette gøres blandt andet ved at skabe interesse lokalt på banerne omkring dét at være medejer af en trav- eller galophest. Etablering af større anpartsstalde har historisk set vist sig at kunne skabe nye hesteejere.

 

Dansk Hestevæddeløb ApS fungerer som komplementarselskab i kommanditselskaber stiftet i relation til DH Share a Horse. Dermed følger ansvar som dikteret af et kommanditselskab. 

Vil du have din hest med i et baneprojekt, og støtte om op projektet?

Find kontaktinfo her, og hør mere!